Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Gesslein Adapter Maxi Cosi voor Swift
Momenteel uitverkocht

Gesslein Adapter Maxi Cosi voor Swift

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

29,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A049143

Gesslein Adapter Maxi Cosi voor Swift
GESSLEIN Maxi Cosi adapter voor de Swift

Praktische adapter waarmee een Maxi Cosi Cabrio of Pebble autostoel op het frame van de Gesslein Swift kan worden bevestigd.

Attentie: Kinderwagen en autostoel zijn niet in de levering inbegrepen.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Gesslein

Gesslein - Comfortabel in de kinderwagen

GESSLEIN is een bedrijf gevestigd in Duitsland en richt zich op het welzijn van familie. De buggy’s van Gesslein zijn eenvoudig te monteren dankzij een speciale vouwtechniek. Ook kunnen de wielen in een handomdraai verwijderd worden. Zo neem je de kinderwagen eenvoudig mee in bijvoorbeeld de kleine ruimte van de kofferbak. Op een combikinderwagen van Gesslein monteer je eenvoudig met een adapter een autostoeltje, reiswieg of zitje.