Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Onze prijzen draaien door!
Onze prijzen draaien door!
10% Koningskorting:
ORANJE3882
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nui
GEUTHER Aankleedkussen 5832 (kleur 007)
Momenteel uitverkocht

GEUTHER Aankleedkussen 5832 (kleur 007)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 19,52 €
13,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,53 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A034583

GEUTHER Aankleedkussen 5832 (kleur 007)
Aankleedkussen - knuffelzacht met hoofdsteun


Lekker ontspannen!
Op dit aankleedkussen ligt je kleine schat niet enkel heel zacht; de 3 verhoogde randen zorgen ook nog voor meer veiligheid en voor ondersteuning van het hoofdje. Is er een "noodgevalletje" voorgekomen? Geen probleem. De folie van het aankleedkussen is makkelijk schoon te maken en afwasbaar.

Afmeting: 55 x 75cm


Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!