Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
GEUTHER Aankleedkussen 5832 kleur 031
Momenteel uitverkocht

GEUTHER Aankleedkussen 5832 kleur 031

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

16,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A087427

GEUTHER Aankleedkussen 5832 kleur 031
Aankleedkussen - heerlijk zacht met hoofdbescherming

---Merkkwaliteit van Geuther---

Een zacht genoegen
Op dit aankleedkussen ligt je kindje niet alleen bijzonder zacht, maar ook nog een bijzonder veilig door de verhoogde rand en de hoofdsteun.

Afmetingen: 55 x 75cm

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!