GEUTHER Box bekleding voor Octo-Parc 8-hoekig (2228lb 132)

GEUTHER Box bekleding voor Octo-Parc 8-hoekig (2228lb 132)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • GEUTHER Boxkleed passend voor Octo-Parc 8-hoekig 109 Schaf
  • Geuther Boxkleed Vlinder passend voor box Octo-Parc 8-hoekig

51,22 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A087411

GEUTHER Box bekleding voor Octo-Parc 8-hoekig (2228lb 132)
De bekleding is de perfecte aanvulling voor de GEUTHER box. Knuffelzacht en mooi in design. De hoofdbeschermer biedt bovendien rondom bescherming en voorkomt dat de baby zijn hoofd stoot aan de spijlen van de box. De kleine zal zich in dit bedje heerlijk geborgen voelen.

Geschikt voor Box Octo-Parc 8-hoekig 113 x 113 cm.

Het box is NIET bij de levering inbegrepen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!


GEUTHER Box bekleding voor Octo-Parc 8-hoekig (2228lb 132)
51,22 €