Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
GEUTHER Deurhekje Lamelle Vario Safe, (2785) Wit
Momenteel uitverkocht

GEUTHER Deurhekje Lamelle Vario Safe, (2785) Wit

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
99,90 €
94,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A164717

GEUTHER Deurhekje Lamelle Vario Safe, (2785) Wit
Vario Safe - de nieuwe dimensie van veiligheid: Het stabiele Vario Safe deurhekje - verkrijgbaar in de uitvoeringen Lamelle, Metaal en Plexi. Dankzij de praktische klembevestiging, is boren niet nodig. Met de Vario safe kun je je kindje voor vele gevaren in huis beschermen. Zo kan jou kindje op avontuur, zonder dat jij je druk hoeft te maken.

Details:

• Kleur: wit
• Materiaal: Beuken, massief, geschilderd

• Hoogte: H 77,5cm
• Verstelmaat: B 74,5cm - 82,5cm
• Inklemmen en zwenken
• Bijzonderheid: Deur is uitneembaar

Accessoires

Prijs
17,99 €
Prijs
29,99 €
Prijs
17,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!