Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
GEUTHER Kinderstoel Swing, bruin beuk massief (2355)
Momenteel uitverkocht

GEUTHER Kinderstoel Swing, bruin beuk massief (2355)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 163,00 €
159,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A018113

GEUTHER Kinderstoel Swing, bruin beuk massief (2355)
SWING MEEGROEISTOEL, hoogteverstelbaar

KWALITEIT UIT HET "GEUTHER"-HUIS!

De Swing meegroeistoel is ergonomisch gevormd en vlijt zich als het ware aan de kleine babyruggetjes. Het zitvlak en het voetplankje zijn in de hoogte verstelbaar; dit verschaft je baby veel beweeglijkheid. Het sierlijke, bonte design van Swing oogt daarbovenop niet enkel mooi; dankzij de massieve bouwwijze is Swing ook nog buitengewoon stabiel.

• is in een handomdraai en zonder verder gereedschap in de juiste hoogte verstelbaar - voor jarenlang gebruik
• met het afzonderlijk verkrijgbare eet- en speeltablet hoeft Swing niet uitsluitend aan de eettafel geplaatst te worden, maar kan in het hele huis benut worden.
• uit massief beukenhout vervaardigd, hoogwaardige kwaliteit
• kleur: bruin

Eet-speeltablet niet in leveromvang!Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!