GEUTHER Purelock deurhekje (4722) wit zilver

GEUTHER Purelock deurhekje (4722) wit zilver

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 4 beschikbaar!

47,52 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A087583

GEUTHER Purelock deurhekje (4722) wit zilver
GEUTHER Purelock

Deurhekje of traphekje
Purelock is precies het juiste als je langdurige zekerheid voor je kind zoekt. Met een flexibel verstelbare lengte van 61 tot 107 cm laat het hekje zich eenvoudig zowel in als voor de deuropening vastschroeven. Het lichte, gepoedercoate stalen buizen-systeem integreert zich in elke woonstijl en creëert zo een veilig speelterrein voor alle kleine avonturiers.

• bevestiging in de deuropening: 68,5 - 107 cm
• bevestiging naast de deuropening 61 - 96 cm
• Hoogte: 81 cm

Accessoires

Prijs
26,87 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!


GEUTHER Purelock deurhekje (4722) wit zilver
47,52 €