Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HABA Little Friends Poppenhuis Keukenaccessoires 301991
Momenteel uitverkocht

HABA Little Friends Poppenhuis Keukenaccessoires 301991

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • HABA Little Friends Poppenhuis Accessoires - Speelset Speelgoed 301990

Adviesprijs¹ 9,95 €
8,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 0,96 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A165314

HABA Little Friends Poppenhuis Keukenaccessoires 301991


Details:
• Fabrikant-Art.-Nr.: 301991
• Materiaal: hout
• Vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Haba

Haba - speelplezier & kwaliteit!

Haba ontwikkeld al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan ouders weten dat dit goed voor de ontwikkeling is. De kernwaarden van Haba voor hun speelgoed is dan ook kwaliteit, innovatie, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit resulteert in speelgoed met een lange levensduur in een uniek design. Haba heeft een uitgebreid assortiment, denk maar aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, de populaire houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel & keuken speelgoed en kinderkamer-accessoires. Ontdek het allemaal hier!