Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HABA Magneetspel Stadslabyrint 301056
Momenteel uitverkocht

HABA Magneetspel Stadslabyrint 301056

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
19,95 €
19,35 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A159048

HABA Magneetspel Stadslabyrint 301056
Hier zijn kleine verkeersagenten nodig: ze kunnen de knikkers met het magnetische stokje naar de parkeerplaats brengen, de draaischijf bewegen en zo het verkeer op de rotonde regelen en met de schuifsteen een straat afzetten of de knikkers naar lieve lust verplaatsen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 301056
• Materiaal: hout, kunststof, metaal
• Afmetingen: Ø 23 cm, D 1,5 cm.
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden. Lang touw/snoer Wurgingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Haba

Haba - speelplezier & kwaliteit!

Haba ontwikkeld al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan ouders weten dat dit goed voor de ontwikkeling is. De kernwaarden van Haba voor hun speelgoed is dan ook kwaliteit, innovatie, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit resulteert in speelgoed met een lange levensduur in een uniek design. Haba heeft een uitgebreid assortiment, denk maar aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, de populaire houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel & keuken speelgoed en kinderkamer-accessoires. Ontdek het allemaal hier!