Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HABA Meebrengspel Dier op dier 4478
Momenteel uitverkocht

HABA Meebrengspel Dier op dier 4478

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

16,95 €
16,89 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A018516

HABA Meebrengspel Dier op dier 4478
De dieren willen hun kunststuk laten zien: de grote pyramide! Wie kan de pinguin op de krokidil zetten, het schaap op de pinguin, de slang op het schaap, de tukan....?

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 4478
• Een wakkelig stapelspel voor 2 tot 4 spelers
• Van 4 tot 99 jaar
• Met solospel.


HABA
Sinds 2010 dragen onze producten het PEFC-zegel( PEFC/04-4-0003), daarmee wordt aangetoond dat wij hout gebruiken uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Het door ons gebruikte beuken- en berkenhout stamt uit bossen binnen een omtrek van 150 km rondom onze vestiging in het Frankische Bad Rodach. Het fineerhout dat wij importeren uit Finland en Rusland, is eveneens uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde bosbouw. Daarmee steunen wij het behoud van het ecologische evenwicht van de bossen en leveren wij een bijdrage aan de verbetering van de wereldwijd verantwoorde, ecologische bosbouw

PEFC
PEFC is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden. PEFC is de afkorting van de Engels naam " Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes ", " Dus een Programma voor de Erkenning van Bos Certification systemen ".
Of producten van hout of papier: Alleen degenen die consequent kunnen aantonen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen ontvangt het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd. Consumenten kunnen absoluut zeker zijn: Producten gemaakt van hout en papier, komen niet van dubieuze herkomst maar uit duurzaam beheerde bossen. En dat geldt wereldwijd!

Let op: spel in originele Duitse verpakking. Het spel bevat geen tekstuitingen. Nederlandse handleiding meegeleverd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Haba

Haba - speelplezier & kwaliteit!

Haba ontwikkeld al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan ouders weten dat dit goed voor de ontwikkeling is. De kernwaarden van Haba voor hun speelgoed is dan ook kwaliteit, innovatie, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit resulteert in speelgoed met een lange levensduur in een uniek design. Haba heeft een uitgebreid assortiment, denk maar aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, de populaire houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel & keuken speelgoed en kinderkamer-accessoires. Ontdek het allemaal hier!