Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HABA Ontdekkersspeeltje Raket 301640
Momenteel uitverkocht

HABA Ontdekkersspeeltje Raket 301640

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 29,95 €
29,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A163007

HABA Ontdekkersspeeltje Raket 301640
Vrolijke kleuren en veelzijdige speelmogelijkheden - dat tekent de nieuwe baby-serie

De vrolijke kleuren en vormen, stimuleren de nieuwsgierigheid van je kindje. Hier piept, klappert en rammelt het aan alle kanten. Zorgt in een handomdraai voor een goed humeur en stimuleert alle zintuigen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 301640
• Boeiende elementen om te betasten, te bekijken en te beluisteren
• Met bijtstukken
• Afmetingen (LxB): 30 x 25 cm
• Materiaal: Polyester, kunststof
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Haba

Haba - speelplezier & kwaliteit!

Haba ontwikkeld al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan ouders weten dat dit goed voor de ontwikkeling is. De kernwaarden van Haba voor hun speelgoed is dan ook kwaliteit, innovatie, veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit resulteert in speelgoed met een lange levensduur in een uniek design. Haba heeft een uitgebreid assortiment, denk maar aan spellen, lappenpoppen, knikkerbanen, de populaire houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel & keuken speelgoed en kinderkamer-accessoires. Ontdek het allemaal hier!