Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
-10% op kinderkamer & speelgoed!
-10% op kinderkamer & speelgoed!
Jouw kortingscode:
SALE12018
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
Hamax Regenponcho rood voor alle modellen
Momenteel uitverkocht

Hamax Regenponcho rood voor alle modellen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
34,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A139299

Hamax Regenponcho rood voor alle modellen
Hamax Regenponcho

Slecht weer bestaat niet, alleen verkeerde kleding!
Met de Hamax regenponcho kun je ook bij regen onderweg zijn en je kindje blijft droog.
De Hamax regenponcho past precies om de Hamax fietsstoelen heen en de capuchon biedt genoeg plaats voor de fietshelm die het kindje draagt.
Het materiaal is water- en winddicht en heeft een handige borstzak waarin je hem kunt opbergen als je hem niet gebruikt.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.