Hamax Smiley-Lockable Bracket Grey/Red

Hamax Smiley-Lockable Bracket Grey/Red

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen NL!
 • Nog 2 beschikbaar!

96,29 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A183214

Hamax Smiley-Lockable Bracket Grey/Red
Hamax Fietsstoel Smiley

De Noorse HTS groep is een familiebedrijf dat zich al 4 generaties lang in het thema kindveiligheid in het verkeer heeft gespecialiseerd.
Het concept is onderverdeeld in de dochterondernemingen BeSafe (premium autostoelen met accent op achterwaarts gerichte stoeltjes), Etto (hoogwaardige fietshelmen voor alle leeftijden) en ook kwalitatieve en zeer veilige Hamax fietsstoelen.
De verschillende merkproducten zijn al lange tijd zeer populair in Scandinavië en sinds een paar jaar zet deze trend zich ook in Nederland steeds meer door.

Met de Hamax Smiley wordt fietsen met jouw kindje gemakkelijker en veiliger.
Dankzij de vering in de Hamax bevestiging wordt de wervelkolom van het kindje ook op ongelijke ondergrond beschermd. Met de optioneel verkrijgbare opblaasbare kussen zit je kind ook op een lange fietstocht heel comfortabel.

Functies:
 • Ergonomische zitpositie
 • 3-punts-veiligheidsgordel met extra borstgesp om het kindje veilig en comfortabel in het zitje te houden.
 • De gespen kunnen niet door het kindje zelf worden geopend.
 • Veilige en eenvoudige montage
 • De bevestiging is onafhankelijk van een bagagedrager
 • Geschikt voor kinderen vanaf ca. 6 maanden tot 22 kg
 • Veiligheidsgordel en voetensteunen verstelbaar
 • Het fietsstoeltje kan gemakkelijk vast en los gemaakt worden
 • Uitstekende vering door een zwevende houder
 • Past op een buizenframe met een doorsnede van 28 tot 40 mm (rond of ovaal)

Houd er rekening mee, dat deze fietsstoel gebruikt mag worden zodra het kindje goed en zelfstandig rechtop kan zitten. Maximale belasting bedraagt 22 kg.
Let op: Het is uitdrukkelijk aanbevolen om het kindje een helm te laten dragen!

Montage aan de fiets:
 • Achterop
 • Aan de framebuis
 • Voor fietsen met een framebuis diameter van 28 tot 40 mm
 • Breedte van de bagagedrager: tot 150 mm

Toegelaten volgens TÜV/GS, EN14344

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

hamax

Fietsplezier voor de hele familie met Hamax

Kleine kindjes hebben elke dag nog zoveel nieuws te ontdekken! Een fietstochtje is een ideale manier om je kindje op een milieuvriendelijke mee te nemen. Dat is wat Hamax in 1958 al geïnspireerd heeft om kinderen veilig en comfortabel mee naar buiten te kunnen nemen. Naast fietsstoelen produceert Hamax bijvoorbeeld ook sleeën. Het hoofdkantoor bevindt zich in Noorwegen, vandaar uit coördineert Hamax de productie in Nederland en de internationale verkoop.

Veilig op de fiets in stijl

Hamax heeft verschillende modellen, zodat er voor elke ouders de passende fietsstoel in de collectie is. De Hamax Sleepy is bijvoorbeeld bijzonder populair. Eenvoudig te plaatsen en in gebruik. Hij past zelfs op fietsen zonder een bagagedrager. De speciale vering dempt op hobbelige wegen, om de rug van je kindje zoveel mogelijk voor deze schokken te beschermen. Deze fietsstoel is zelfs voorzien van een slaapstand. Ook verkrijgbaar zijn de fietsstoelen Hamax Caress en Hamas Smiley. De Caress is in hoogte verstelbaar en groeit daardoor met je kindje mee. De achterkant is voorzien van reflectoren. Let er altijd op dat je kindje zelfstandig rechtop moet kunnen zitten voordat het in een fietsstoel gaat. Bovendien biedt Hamax een ruim assortiment aan accessoires en reserve onderdelen. 
Ontdek al onze Hamax producten hier!
Hamax Smiley-Lockable Bracket Grey/Red
96,29 €