Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HAPE Labyrinth Heelal
Momenteel uitverkocht

HAPE Labyrinth Heelal

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 29,99 €
19,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,04 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A150918

HAPE Labyrinth Heelal
Stuur de kleurige balletjes door wegen van het heelal. Het beste is... Dat je de wegen veranderen kan. Jij bestemt het parcour. Waar je kindje beginnen en eindigen moet. Laat je moeilijkheidsgraad stijgen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: E1710
• Aanbevolen leeftijd: Vanaf 2 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hape

Educatief speelgoed van Hape

Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerking. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!