HAPE Magneet Trei
Momenteel uitverkocht

HAPE Magneet Trei

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
14,98 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A113977

HAPE Magneet Trei
Magneet Trein
Artikelnummer: E0913

Deze mooie houten trein rijdt dwars door het land. Waar gaat hij heen en wat gebeurt er allemaal onderweg? Dat bepaald jouw kindje - en wel door zijn creativiteit en vindingrijkheid. De vier wagons worden doormiddel van magneten met elkaar verbonden.

De magneet trein is ideaal, om bijvoorbeeld kleuren te leren. Maar ook, om het tellen te oefenen. Hoeveel wagons hangen achter elkaar? Hoeveel ramen en wielen zie je? Meer ideëen: Speel vakanties in de trein na, bedenk verhalen en leg het verschil tussen personen- en goederentreinen uit.

Details:
• Aanbevolen leeftijd: +3 jaar
• Materialen: Magneet, hout, kunststof,metaal

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!