Hartan Adapter Maxi Cosi

Hartan Adapter Maxi Cosi

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

49,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A077046

Hartan Adapter Maxi Cosi
Adapter voor de kinderwagen Sky, Vip, Xperia, Topline, Racer, Skater GT vanaf bouwjaar 2014

Voor de reiswiegen Maxi Cosi Cabrio Fix, Maxi Cosi Pebble, Be Safe iZi Go, Cybex Aton, Kiddy Evolution Pro en Kiddy evo-lunafix.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hartan Adapter Maxi Cosi
49,00 €