Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO DohVinci Lichtstudio mt Draaischijf
Momenteel uitverkocht

HASBRO DohVinci Lichtstudio mt Draaischijf

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 39,99 €
32,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,04 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A151210

HASBRO DohVinci Lichtstudio mt Draaischijf
Het highlight van de DohVinci serie van Hasbro, is de "DohVinci Lichtstudio mt Draaischijf" Hier kunnen kleine kunstenaars hun draai vinden! De studio biedt meerdere functies, die het ontwerpen van de trendy structuur massa niet alleen vereenvoudigen, maar ook gemaakte kunstwerken mooi kunnen presenteren. Net als op een klassieke draaischijf kunnen de creatieve kunstwerken op de op batterij aangestuurde draaischijf mooi gedecoreerd worden. De set bevat 6 cartridges, een slanke vaas, 1 praktische schaal en andere mooie projecten. Zodra de DohVinci structuurmassa na ca. 24 uur (afhankelijk van de luchtvochtigheid) droog is, dient de lichtstudio als mooie lichtshow en showt zo jouw meesterwerk in 5 beschikbare lichtstanden. Natuurlijk kunnen ook andere voorwerpen met de lichtstudio versierd en gepresenteerd worden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B1718EU4
• Batterijen: 3 x AA LR6
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
Advies voor ouders: Bevat tarwe

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!