Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO FurReal Friends Bootsie Mijn Kat - Elektronische knuffel
Momenteel uitverkocht

HASBRO FurReal Friends Bootsie Mijn Kat - Elektronische knuffel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 79,99 €
69,95 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,04 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A185258

HASBRO FurReal Friends Bootsie Mijn Kat - Elektronische knuffel
Het humeur van de snoezige Bootsie verandert als je met haar speelt. Deze harige kleine kat met een grote persoonlijkheid reageert op al je aanrakingen.

Als je haar wat lekkers voert zal ze blij worden, maar als je twee maal op haar bekje tikt wordt ze boos. Wil jij zien wat er gebeurt als je haar voorhoofd aait? Bootsie houdt ervan om te knuffelen, dus til haar op en hou haar stevig tegen je aan. Bootsie heeft duidelijk een eigen willetje, net als een echte kat. Inhoud • Bootsie de kat met roze penning • Visje • 4 demobatterijen: 1,5V AA LR6

Details:
  • Afmetingen: 30,5 x 33 x 15,6 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
Opgelet!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!