Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO FurReal Friends StarLily Mijn Magische Eenhoorn
Momenteel uitverkocht

HASBRO FurReal Friends StarLily Mijn Magische Eenhoorn

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 159,99 €
149,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,99 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A151137

HASBRO FurReal Friends StarLily Mijn Magische Eenhoorn
Je hebt een "magisch" bewegend vriendinnetje met deze prachtige, zachte StarLily Mijn Magische Eenhoorn! Ze is een vriendelijke eenhoorn met een schitterende hoorn die oplicht in verschillende kleuren! Hoe meer je met haar speelt, des te sterker worden haar krachten – en ze reageert steeds beter op jou! Ze heeft jouw zorg en liefde nodig, dus voer haar de suikeraardbei en vlecht of kam haar manen. Je avonturen zijn net een sprookjes met StarLily Mijn Magische Eenhoorn!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B0450100
• Batterijen: 4 x LR 443
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!