Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO My Little Pony Grote Modepony
Momenteel uitverkocht

HASBRO My Little Pony Grote Modepony

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
13,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A151139

HASBRO My Little Pony Grote Modepony
Het assortiment van de My Little Pony 8" Pony's bevatten de populaire karakters Fluttershy, Rarity en Pinkie Pie van de TV-serie! De pony's staan klaar om hun mooie manen in model te brengen en te stylen! Elk karakter is apart verkrijgbaar en is inclusief kam.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: A5931EU4
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Let op!
Geen kleurkeuze mogelijk, je ontvangt een toevallig uitgekozen kleur.

Accessoires

Prijs
35,99 €

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!