Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO My Little Pony Rarity's Book-Tique
Momenteel uitverkocht

HASBRO My Little Pony Rarity's Book-Tique

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 39,99 €
33,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 6,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A151152

HASBRO My Little Pony Rarity's Book-Tique
Voor fantasierijk ponyplezier! De betovernd mooie boutique is liefdevol vanuit de TV-serie nagemaakt. Hier kunnen My Little Pony fans in 3 verschillende kamers spelen. Natuurlijk is pony Rarity ook van de partij. Met meer dan 20 accessoires. Je kunt de verhalen van de geliefde modedesignerin naspelen in de badkamer, slaapkamer of boetiek of natuurlijk zelf fantasierijke verhalen bedenken. Eenvoudig in te klappen en mee te nemen. My Little Pony kan dus overal mee naartoe!

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B1372EU4
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!