Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO NERF N-Strike Elite Hyperfire - Blaster
Momenteel uitverkocht

HASBRO NERF N-Strike Elite Hyperfire - Blaster

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 79,99 €
64,39 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,60 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A185176

HASBRO NERF N-Strike Elite Hyperfire - Blaster
Richt je HyperFire Blaster en daag je tegenstanders uit met ultieme snelheid!

Dit is de snelste gemotoriseerde NERF dart blaster, die maar liefst 5 darts per seconde afvuurt voor een lawine van darts op je doelwit! Met z’n 25-darts magazijn brengt deze Nerf N-Strike Elite Blaster een indrukwekkende vuurkracht in het gevecht. Hij schiet darts tot wel 27 meter ver. Druk op de versnellerknop, haal de trekker over en de snelvuuractie kan beginnen! Inclusief 25 Elite darts.

Details:
  • Afmetingen: 61 x 30,3 x 10 cm
  • Inclusief 25 Elite darts.
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar! Niet op ogen of gezicht richten!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!