Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO NERF N-Strike Modulus Tri-Strike - Blaster
Momenteel uitverkocht

HASBRO NERF N-Strike Modulus Tri-Strike - Blaster

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
Adviesprijs¹ 84,99 €
70,85 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 14,14 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A185179

HASBRO NERF N-Strike Modulus Tri-Strike - Blaster
Met de NERF Modulus Tri-Strike Blaster bouw je je eigen blaster aangepast op elke missie!

De NERF Modulus Tri-Strike Blaster biedt 3 verschillende manieren om te schieten die elk afzonderlijk óf gecombineerd gebruikt kunnen worden – voor elke missie een eigen configuratie. Je brengt een compleet arsenaal in het gevecht met de veelzijdigheid en de power van de Tri-Strike Blaster. Bouw je eigen blaster Begin met de Elite Dart Blaster en de afneembare 10-dart clipcombi. Vuur de Elite darts met grote precisie af of schiet er 10 achter elkaar met de snelvuurschuif. Verleng de loop met de Mega Barrel Extension en je Mega darts vliegen nóg verder! Bevestig de Missile Launcher en de Missile Launcher schoudersteun op de Elite Dart Blaster om hem nog groter en indrukwekkender te maken. Haal de Missile Launcher en de schoudersteun er weer af en klik ze aan elkaar om te gebruiken als geheime raketwerper. Je kunt de mogelijkheden nog verder uitbreiden met de NERF Modulus Upgrade sets (afzonderlijk verkrijgbaar). Met het complete NERF Modulus systeem zijn meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk!

Details:
  • Inhoud • Elite dart blaster, schiet Elite darts • Missile Launcher Stock, schiet Missile darts • Mega Darts Barrel Extension, schiet Mega darts • 10 Elite darts • 4 Mega darts • 1 Missile dart
  • Afmetingen: 75,9 x 37,8 x 7,9 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar! Niet op ogen of gezicht richten!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!