Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO Nerf Rebelle - 4Victory
Momenteel uitverkocht

HASBRO Nerf Rebelle - 4Victory

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • HASBRO Nerf Rebelle Kruisboog
  • HASBRO Nerf Rebelle Star Shot
  • HASBRO Nerf Rebelle - Codebreaker Crossbow
  • HASBRO Nerf Rebelle Heartbreaker Boog

Adviesprijs¹ 19,99 €
17,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A129880

HASBRO Nerf Rebelle - 4Victory
De hanzame en chique NERF Rebelle Blaster met snelschiet-functie en stijlvolle holster voor meiden. Gewoon de 4 meegeleverde pijltjes in het magazijn laden, de trekker doordrukken en meteen vliegen de pijltjes in snelle vaart richting doelwit.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B0475EU4
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!
Niet op ogen of gezicht richten!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!