HASBRO Rebelle Super Soaker - Dolphina Bow

HASBRO Rebelle Super Soaker - Dolphina Bow

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 22,99 €
18,18 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,81 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A129839

HASBRO Rebelle Super Soaker - Dolphina Bow
De stijlvolle Super Soaker met het design van een boog met vleugels. Eenvoudig de ergonomisch gevormde handgreep naar voren drukken en de waterfontijn wordt naar de tegenstander gespoten.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: A5611EU4
• 63,5 x 31 x 7,5 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Niet op ogen of gezicht richten!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere Risk, My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Tegenwoordig wordt Hasbro ook verbonden met de coole actiefiguren van Star Wars™ en Marvel Avengers™. Onder andere deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je hier in onze Hasbro shop!


HASBRO Rebelle Super Soaker - Dolphina Bow
Adviesprijs¹ 22,99 €
18,18 €