Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Summer Break Surprise! ☀
Summer Break Surprise! ☀
Kies jouw korting:
€7, €12 of €25
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
HASBRO Super Soaker - FloodFire
Momenteel uitverkocht

HASBRO Super Soaker - FloodFire

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 32,99 €
27,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A129835

HASBRO Super Soaker - FloodFire
De eerste Super Soaker Blaster, die niet zonder water komt.

De Super Soaker Floodfire kan via de speciale aansluiting aan de tuinslang worden aangesloten. Is de radius dan te klein, kan hij met de Quick-Release aansluiting losgekoppeld worden en de Floodfire functioneert met zijn 1,8 liter tank dan als een normale Blaster met een bereik van 11,5 meter.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: A9459EU4
• 49 x 27 x 8 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Niet op ogen of gezicht richten!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!