Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO The Avengers, Age of Ultron - Iron Man Arc Effect handschoenen
Momenteel uitverkocht

HASBRO The Avengers, Age of Ultron - Iron Man Arc Effect handschoenen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 27,99 €
26,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A129791

HASBRO The Avengers, Age of Ultron - Iron Man Arc Effect handschoenen
Kruip in de rol van Iron Man: Met het Repulsor licht van de Arc Effect handschoenen krijg je coole licht- en geluidseffecten en ben je klaar voor een filmoptreden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B0429EU4
• Gewicht: 280 g
• Afmetingen: 31,8 x 21,6 x 8,3 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!