Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HASBRO The Avengers, Age of Ultron Thor's Hamer
Momenteel uitverkocht

HASBRO The Avengers, Age of Ultron Thor's Hamer

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
Adviesprijs¹ 14,99 €
13,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A129789

HASBRO The Avengers, Age of Ultron Thor's Hamer
Neem Thor's hamer en confronteer Ultrons troepen. De hamer van schuimstof is naar origineel voorbeeld uit de film nagemaakt.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: B0445EU4
• Gewicht: 100 g
• Afmetingen: 15,2 x 30,5 x 8,3 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je in onze Hasbro shop!