HAUCK 2 in 1 Reiswieg Black

HAUCK 2 in 1 Reiswieg Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

69,99 €
50,86 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 19,13 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A028245

HAUCK 2 in 1 Reiswieg Black
HAUCK 2 in 1 Reiswieg

Je optimaal op je gemak voelen – de knuffelzachte 2 in 1 reiswieg, die in een handomdraai in een voetenzak te veranderen is!

Met deze 2 in 1 reiswieg verandert de sportwagen in een handomdraai in een babywagen die vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Gewoon de rugleuning in de ligstand zetten, de reiswieg erop leggen en klaar is de behaaglijke kinderwagenvoor je pasgeboren kind. Natuurlijk kun je de reiswieg ook gebruiken als je jouw kind te voet moet vervoeren.

Bijzonder praktisch: Als je kind groter is, kun je de reiswieg ombouwen tot een voetenzak.

De 2 in 1 reiswieg is TÜV-getest en voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnorm EN 1466.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Naast buggy's en kinderwagens biedt Hauck onder andere reisbedjes en kinderstoelen. Ontdek het al onze Hauck producten hier!


HAUCK 2 in 1 Reiswieg Black
69,99 €
50,86 €