HAUCK 2 in 1 Walker Dots

HAUCK 2 in 1 Walker Dots

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 11 beschikbaar!
  • HAUCK 2in1 Walker Ready to Play
 Collectie 2014

99,99 €
69,08 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 30,91 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A146158

HAUCK 2 in 1 Walker Dots
HAUCK 2 in 1 Walker

Deze kleurige 2in1 Disney Walker is een mobiel speelcenter en loopwagen in één. Je kindje zal onder de indruk zijn. De 2in1 Walker biedt entertainment en ondersteunt bij de eerste stapjes.
Het afneembare speeldeel met schattige Disney figuren nodigt uit om te grijpen, tasten en draaien en bevordert zo de motorische ontwikkeling. Met een druk op de knop klinken er verschillende leuke kindermelodieën. Blinkende lichtjes fascineren de kleine avonturier natuurlijk ook. Daarbij ondersteunt de 2in1 Walker bij het leren lopen. Daarbij kan je kindje zich aan de grote handgrepen vasthouden. In de zacht gevoerde zitting, zit je kleine altijd comfortabel. Voor de veiligheid tijdens zijn avonturen zorgt de trappenstopper.
De 2in1 Walker kan nog meer! In een handomdraai kun je van het speelcenter een loopwagen maken. Het kan beginnen! Plezier is gegarandeerd.

Highlights:
Mobiel speelcenter en loopwagen in één
Multifunctioneel speeldeel met muziek
Lijst met gave knipperlichten
Entertainment voor je kind
Bevordert de motoriek

Kenmerken:
Speelplateau (afneembaar)
Soundmodule
Blinklicht
Harde wielen
Stopper
In hoogte verstelbaar

Kenmerken
Viervoudig in hoogte verstelbaar
4 x AA-LR06 Batterijen (niet inbegrepen)
Afwasbaar

Kenmerken:
Ombouwbaar tot loopwagen
Afneembare zitting
Speelplateau (afneembaar)
Afmetingen en gewicht
Afmetingen opgebouwd 74 x 58 x 62 cm
Afmetingen samengevouwen 74 x 58 x 55 cm
Vanaf 6 maanden tot 12 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Hauck heeft een groot assortiment aan baby- en kinderproducten waaronder ook kinderstoelen, veiligheidsproducten en recentelijk ook kindervoertuigen onder het merk Hauck Toys.

De kinderwagen van Hauck

Voor bijna alle ouders is de kinderwagen een van de belangrijkste producten die aangeschaft wordt voor de komst van de baby. Het kernproduct van de Hauck baby- en kinderproductie is de kinderwagen. Daarbij hebben de trotse ouders de keuze uit verschillende modellen. De kinderwagens van Hauck zijn te verdelen als volgt: kinderwagens sets, duowagens, Shop’n Drive® Travelsystemen, combi kinderwgens, buggy’s, shopperwagens, driewielers als ook de bijhorende accessoires. De Hauck kinderwagens sets hebben vele opties voor verschillende situaties van alle dag. Zo is de Hauck Lacrosse All in One al vanaf de geboorte te gebruiken en wordt als een complete set geleverd. Het is namelijk inclusief een reiswieg met klamboe, autostoel, kinderwagenzitje, regenhoes, luiertas en bekerhouder. Het gewicht van de set is 11,7 kg. De kinderwagen zelf beschikt over vering en zwenkbare wielen voor.

Op vakantie met het reisbed van Hauck

Veel ouders zijn enthousiast over reizen met hun kindje, maar vinden het tegelijkertijd ook erg spannend. De vraag of het kindje op vakantie wel net zo lekker zal slapen als thuis vliegt bij vele ouders regelmatig door het hoofd. Hauck heeft daarom extra veel aandacht besteed aan hun reisbedden. De nadruk bij de reisbedden van Hauck liggen voornamelijk op functionaliteit, handhaving en het comfort en gemoedelijkheid voor het kindje. Zodat kinderen zich ook gewaarborgd en veilig voelen op vakantie. De reisbedden van Hauck kommen in verschillende groottes en varianten. Zodat elke ouder voor zichzelf kan bepalen wat belangrijke eigenschappen zijn van hun reisbed. Zo heeft het ene reisbedje veel accessoires en is de andere compact en licht wat ideal is voor vliegreizen. Het reisbed Dream’n Play Plus bijvoorbeeld heeft opgezet een maat van 60 x 120 cm, maar ingepakt nog maar 23 x 24 x 76 cm en slechts een gewicht van 7 kg. Dit reisbed is geschikt voor kinderen tot en met 15 kg. De reisbedden van Hauck zijn dankzij hun kwaliteit en opties uniek. Dit wordt bevestigd door de vele kopers van de reisbedden van Hauck wereldwijd.
HAUCK 2 in 1 Walker Dots
99,99 €
69,08 €