HAUCK Deurhek Squeeze

HAUCK Deurhek Squeeze

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

38,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A146161

HAUCK Deurhek Squeeze
HAUCK Deurhek Squeeze

Met de Squeeze Handle Safety Gate kun je je huis een stuk veiliger maken. De montage gebeurd in een handomdraai - het hek wordt doormiddel van stelschroeven tussen deurposten en wanden gespannen. Boren is niet nodig. Het hek biedt met zijn tweevoudige, manuele vergrendelingsmechanisme optimale veiligheid. Hij is eenvoudig met één hand vanaf beide zijden te openen en valt automatisch weer in het kindveilige slot.
De Squeeze Handle Safety Gate is geschikt voor openingen van 75 - 81 cm. Hij kan ook met apart verkijgbare verlengstukken aangepast worden naar 82 tot 109 cm, zodat hij als deur- en traphek gebruikt kan worden.

Afmeting opening met verlenging:
Met verlenging van 7 cm: = openingsbreedte van 82 - 88 cm
Met verlenging van 2 x 7 cm: = openingsbreedte van 89 - 95 cm
Met verlenging van 14 cm: = openingsbreedte van 89 - 95 cm
Met verlenging van 1 x 7 cm + 1 x 14 cm: = openingsbreedte van 96 - 102 cm
Met verlenging van 2 x 14 cm: = openingsbreedte van 103 - 109 cm

Advies:
Dit artikel is een zelfregelend veiligheidhekje.
Dit betekent dat het zijdeel wordt opgehoogd door het aandraaien van de fixeerschroeven.
Zo blijft hij stevig en wordt het sluitingsmechanisme in het zijdeel ingeschakeld.

Kenmerken:
Montage zonder gereedschap
Vanaf beide zijden te openen
2x verlengbaar (optioneel)
Afwasbaar

Afmetingen en gewicht
Afmetingen opgebouwd 75 x 4 x 77 cm
Deurhek breedte min. - max. 75 - 81 cm
Breedte deuropening 75 - 81 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Naast buggy's en kinderwagens biedt Hauck onder andere reisbedjes en kinderstoelen. Ontdek het al onze Hauck producten hier!


HAUCK Deurhek Squeeze
38,90 €