Hauck Draagzak 3-Way-Carrier black

Hauck Draagzak 3-Way-Carrier black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

44,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A146155

Hauck Draagzak 3-Way-Carrier black
Flexibel en comfortabel - de veilige draagzak voor een mobiel leven. De Hauck 3-Way-Carrier kun je op de buik en rug dragen. Hij is eenvoudig om te doen en individueel op 3 manieren te dragen. Een vastklikbaar spuugdoekje kan eenvoudig worden afgenomen en schoongemaakt. Je kunt je baby met het gezicht naar je toe dragen, open hiervoor de ritssluiting van de ergonomisch gevormde zitting. Zo komt je kindje automatisch in de juiste aanbevolen zitpositie. Wanneer je kindje de wereld wil verkennen, sluit je de ritssluiting en kan hij naar voren kijken. Zo kun je jouw kindje ook op de rug dragen. Geheel naar wens van je kindje. De draagzak is makkelijk in elke positie en grootte aan te passen, ideaal voor een mobiel leven. Tip: De draagzak kan gebruikt worden voor kinderen die al hun eigen hoofd kunnen dragen.

Highlights:
Geborgenheid van je kind
door artsen aanbevolen gespreide zitpositie
individueel verstelbaar draagsysteem
rugbeschermend aan het lichaam te dragen

Afmetingen opengevouwen (max.) 15 x 25 x 31 cm
Afwasbaar

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Naast buggy's en kinderwagens biedt Hauck onder andere reisbedjes en kinderstoelen. Ontdek het al onze Hauck producten hier!


Hauck Draagzak 3-Way-Carrier black
44,99 €