Hauck Feed Me Flessenverwarmer voor in de auto

Hauck Feed Me Flessenverwarmer voor in de auto

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

59,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A086150

Hauck Feed Me Flessenverwarmer voor in de auto
HAUCK Feed me

Deze compacte flessen- en potjesverwarmer is gemaakt van stevig Stretch-neopreen en is met een uniek verwarmingselement voor snel en gelijkmatig verwarmen uitgerust. Daarbij past hij zich aan elke vorm aan. Daardoor wordt de inhoud snel en gelijkmatig verwarmd. De Feed Me past door zijn kleine formaat in elke bekerhouder of kan doormiddel van de hanger aan het dashboard worden bevestigd. De 12 Volt aansluiting beschikt over een power-aanduiding en een bescherming tegen oververhitting. Daarbij verwarmt hij de voeding tot wel 50% sneller als standaard flessenverwarmers. Aansluiting voor elke 12 Volt-aansteker.

Productinformatie:
• Voor alle 12-Volt auto-aansluitingen
• Bescherming tegen overbelasting
• Korte opwarmtijd
• Voor potjes, bekers en flesjes
• Rekbaar
• Isolerend
• Opwarmtijd: ca. 15 min
• Eenvoudig in gebruik
• Afwasbaar
• Afmetingen (max.): 10 x 12 cm
• Gewicht: 0,065

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Hauck heeft een groot assortiment aan baby- en kinderproducten waaronder ook kinderstoelen, veiligheidsproducten en recentelijk ook kindervoertuigen onder het merk Hauck Toys.

De kinderwagen van Hauck

Voor bijna alle ouders is de kinderwagen een van de belangrijkste producten die aangeschaft wordt voor de komst van de baby. Het kernproduct van de Hauck baby- en kinderproductie is de kinderwagen. Daarbij hebben de trotse ouders de keuze uit verschillende modellen. De kinderwagens van Hauck zijn te verdelen als volgt: kinderwagens sets, duowagens, Shop’n Drive® Travelsystemen, combi kinderwgens, buggy’s, shopperwagens, driewielers als ook de bijhorende accessoires. De Hauck kinderwagens sets hebben vele opties voor verschillende situaties van alle dag. Zo is de Hauck Lacrosse All in One al vanaf de geboorte te gebruiken en wordt als een complete set geleverd. Het is namelijk inclusief een reiswieg met klamboe, autostoel, kinderwagenzitje, regenhoes, luiertas en bekerhouder. Het gewicht van de set is 11,7 kg. De kinderwagen zelf beschikt over vering en zwenkbare wielen voor.

Op vakantie met het reisbed van Hauck

Veel ouders zijn enthousiast over reizen met hun kindje, maar vinden het tegelijkertijd ook erg spannend. De vraag of het kindje op vakantie wel net zo lekker zal slapen als thuis vliegt bij vele ouders regelmatig door het hoofd. Hauck heeft daarom extra veel aandacht besteed aan hun reisbedden. De nadruk bij de reisbedden van Hauck liggen voornamelijk op functionaliteit, handhaving en het comfort en gemoedelijkheid voor het kindje. Zodat kinderen zich ook gewaarborgd en veilig voelen op vakantie. De reisbedden van Hauck kommen in verschillende groottes en varianten. Zodat elke ouder voor zichzelf kan bepalen wat belangrijke eigenschappen zijn van hun reisbed. Zo heeft het ene reisbedje veel accessoires en is de andere compact en licht wat ideal is voor vliegreizen. Het reisbed Dream’n Play Plus bijvoorbeeld heeft opgezet een maat van 60 x 120 cm, maar ingepakt nog maar 23 x 24 x 76 cm en slechts een gewicht van 7 kg. Dit reisbed is geschikt voor kinderen tot en met 15 kg. De reisbedden van Hauck zijn dankzij hun kwaliteit en opties uniek. Dit wordt bevestigd door de vele kopers van de reisbedden van Hauck wereldwijd.
Hauck Feed Me Flessenverwarmer voor in de auto
59,00 €