HAUCK Hoeslaken voor Reisbedden Bed Me Beige

HAUCK Hoeslaken voor Reisbedden Bed Me Beige

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

20,66 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A146133

HAUCK Hoeslaken voor Reisbedden Bed Me Beige
HAUCK Hoeslaken Summercover Guardfix

Dit universele hoeslaken Bed Me (120 x 60 cm) kan voor alle matrassen met een afmeting van 120 x 60 cm gebruikt worden. Ook is hij combineerbaar met de apart verkrijgbare Sleeper matrassen. De Bed Me is de perfecte uitbreiding voor hauck reismatrassen en reisbedden.
Het zachte katoen aan de bovenzijde en de ademende stof aan de onderzijde houden de temperatuur op peil.
Deze eigenschap zorgt ervoor, dat je kindje het niet te heet krijgt. De gebruikte materialen zijn ook vochtregulerend en zorgen voor een aangenaam slaapklimaat. Door de naden blijft de vulstof gelijkmatig verdeeld.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Naast buggy's en kinderwagens biedt Hauck onder andere reisbedjes en kinderstoelen. Ontdek het al onze Hauck producten hier!


HAUCK Hoeslaken voor Reisbedden Bed Me Beige
20,66 €