Hauck Protect Me Bescherming tegen insecten voor kinderwagens en baby wiegen

Hauck Protect Me Bescherming tegen insecten voor kinderwagens en baby wiegen

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

9,99 €
7,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A086154

Hauck Protect Me Bescherming tegen insecten voor kinderwagens en baby wiegen
HAUCK Protect Me
Past op alle autostoelen groep 0 en 0+ en vele buggy’s en kinderwagens.

Details:
· Het materiaal biedt betrouwbare bescherming tegen insecten en is tevens ademend
· Bescherming tegen insecten
· Transparant
· UV-bestendig
· Wasbaar op 30°c
· Afmetingen (max.): 88 x 64 x 38 cm
· Gewicht: 0,043 kg

Let op!
Gebruik de Protect Me nooit tijdens het rijden in de auto op de baby-autozitje, omdat de toegang tot de gordel systemen kan worden beïnvloed.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Naast buggy's en kinderwagens biedt Hauck onder andere reisbedjes en kinderstoelen. Ontdek het al onze Hauck producten hier!


Hauck Protect Me Bescherming tegen insecten voor kinderwagens en baby wiegen
9,99 €
7,99 €