Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
HOCO BUMP RIDE antraciet
Momenteel uitverkocht

HOCO BUMP RIDE antraciet

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
79,99 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A123953

HOCO BUMP RIDE antraciet
Passend op bijna alle kinderwagens, zonder extra adapter. De Bumprider is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar en een maximum gewicht van 20kg

Details:
• De Bumprider is met een snelsluiting uitgerust, die het eenvoudig en snel bevestigen garandeert. Geen extra gereedschap benodigd.
• De Bumprider past op vrijwel alle kinderwagen en buggy modellen. Je kunt de Bumprider dus gewoon blijven gebruiken, indien je een nieuwe kinderwagen of buggy koopt.
• Het board is ergonomisch gevormd en met effectieve vering uitgerust.
• De Bumprider is in Zweden ontwikkeld en getest.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.