Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Summer Break Surprise! ☀
Summer Break Surprise! ☀
Kies jouw korting:
€7, €12 of €25
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
HOPPEDIZ Lange Draagdoek Jacquard Los Angeles Grijs
Momenteel uitverkocht

HOPPEDIZ Lange Draagdoek Jacquard Los Angeles Grijs

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

79,00 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A142404

HOPPEDIZ Lange Draagdoek Jacquard Los Angeles Grijs
Jacquard geweven draagdoek

De manier van weven van de Jaquard-doeken, is erg vergelijkbaar met de andere HOPPEDIZ geweven doeken.

Hier worden de goede eigenschappen zoals gelijkmatige rekbaarheid in beide diagonaalrichtingen en goede grip aangevuld met de prachtig ontworpen motieven, die in de Jaquard-doeken worden ingeweven.

Hij is zowaar een dubbele eye-catcher, je kunt de doeken namelijk van beide zijden dragen. Laat je betoveren, door deze uiterst bijzondere draagdoeken!

Bijzonderheden van de HOPPEDIZ® Baby-draagdoek:

• Twee labels markeren het midden van de doek. Dit vereenvoudigt het vinden van het midden enorm.
• De draagdoek is aan het einde schuin/parallel gesneden, zodat uiteindes bij het knopen beter vallen en niet zo dik en knobbelig zijn.
• Op het uiteinde van de doek, vind je een zakje. Hij biedt je ruimte om je sleutels, portomennee of zakdoekjes op te bergen. Hij is ca. 20 x 25 cm groot en kan doormiddel van twee praktische klittenbandsluitingen gesloten worden.
• De natuurlijke garen worden voor het verwerken geverfd. Daardoor zijn de kleuren van de vele kleurige, maar ook eenvoudige ontwerpen permanent bevestigd. Zo zien de Jaquard-doeken er na vele malen wassen - natuurlijk met wasmiddel zonder bleekmiddelen - nog als nieuw uit.

• Materiaal: 100% katoen

• Onderhoud: Wasbaar tot 60°c
• Afmetingen: 4,60 m x 0,70 m

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.