JANE Autostoel Montecarlo R1 Red

JANE Autostoel Montecarlo R1 Red

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 2 beschikbaar!
  • JANE Autostoel Montecarlo R1 Soil

Adviesprijs¹ 199,00 €
159,61 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 39,39 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A157186

JANE Autostoel Montecarlo R1 Red
Groep 2/3, 15-36 kg, vanaf ca. 3 tot 12 jaar

MONTECARLO R1, De wereld van veiligheid
De Montecarlo R1 werd aan de strenge test van EuroTest onderworpen, de veiligheid en weerstand van de autostoel werd op de proef gesteld. De resultaten hadden niet beter kunnen uitvallen: De autostoel Montecarlo R1 heeft een van de beste beoordelingen in zijn categorie ontvangen, met bijzondere lof over de veiligheid bij zijdelingse botsingen en zijn stabiliteit. Daarnaast biedt de Montecarlo R1 ook een uitstekend comfort en ultra modern design.

Details
• Aan te passen: De Monte Carlo autostoelen zijn ontworpen om geschikt te zijn voor meerdere gewichtsgroepen. Ze groeien met je kind mee en kunnen aan de lichaamsverhoudingen van jouw kind aangepast worden. De hoogte van de rugleuning kan los aangepast worden van de hoogte van de hoofdsteun en de zitbreedte, zijsteunen van de hoofdleuning en lendensteun. De omhullende en vergrote vorm van het hoofdstuk zorgt voor een betere opvang van mogelijke effecten en zorgt voor een betere demping.
• De Montecarlo autostoel R1 is uitgerust met een verankering op de onderzijde. Bij zijdelingse botsingen is hij door de verankering en de veiligheidsgordel uiterst stabiel, daarbij is de rugleuning ten alle tijden in twee verschillende posities te verstellen.
• Betrouwbaarheid: Het aluminiumframe beschermt 70% beter dan traditionele systemen
• Nieuwe gordelvoering: De geactualiseerde gordelgeleider kan de diagonale gordel aan de schouderhoogte van het kind perfect aangepassen.
• Materiaal: Waterafstotend, ademend, duurzaam en vuilafstotend
• Beschikt over een isofix-systeem
• Accessoire Xtend: Extra veiligheidselement Een beschermkussen, die in autostoelen groep 2/3 (15-36 kg) bevestigd wordt en ervoor zorgt, dat de autostoel tot de groepen 1,2 en 3 behoort (9 - 36 kg). (NIET inbegrepen)

Accessoires

Prijs
17,50 €
Prijs
6,99 €

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


JANE Autostoel Montecarlo R1 Red
Adviesprijs¹ 199,00 €
159,61 €