JANE Autostoel Quartz Red

JANE Autostoel Quartz Red

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 11 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 249,00 €
152,44 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 96,56 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A157182

JANE Autostoel Quartz Red
Groep 2/3, 15-36 kg, vanaf ca. 3 tot 12 jaar

De hoogste veiligeid met een uniek en exclusief design.
De nieuwe autostoel Quartz is het nieuwste model, die in de collectie autostoelen van Jané opgenomen wordt. Quartz is een autostoel met Isofix bevestiging, die voor groep 2/3 15 tot 36 kilo ontwikkeld is. Deze technologisch geavanceerde autostoel is uitgerust met het Proportional Height Adjustement System, hierdoor kan de stoel individueel worden aangepast in maar liefst 11 hoogtes. Bij het verstellen van de hoogte, verschuift niet alleen de hoofdsteun, maar ook de rugleuning past zich hierbij aan. Hiermee wordt verzekerd dat het kind gedurende alle stadia van de groei gegeven maximaal beschermd is. Je kindje zit uiterst comfortabel, aangezien de Quartz is voorzien van een 3-voudig verstelbare rugleuning, gemaakt van ademend materiaal met Soft Touch oppervlakte.

Details
• Aan te passen: De Quartz is een veilige autostoel voor verschillende leeftijdsgroepen, die zo ontworpen is, dat hij dankzij zijn 11 hoogteverstelling optimaal aan het kind aangepast kan worden
• Maximale zijdelingse bescherming dankzij de geoptimeerde schaal, de mogelijke klap wordt opgevangen door de stootdempende werking van de schaal
• De 3-voudig verstelbare rugleuning, zorgt voor meer comfort
• De hoofdsteun is met oorsteunen uitgerust, deze zorgen er in geval van een zijdelingse botsing voor, dat het hoofdje zich in het veiligheidsbereik van de autostoel bevindt.
• Ventilatie: Ergonomisch design met ventilatiegaten, vermindert het transpireren
• Ademende stof met Soft Touch oppervlakte, de hoes kan afgenomen worden en is wasbaar
• Isofix bevestiging, voor extra veiligheid en stabiliteit

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


JANE Autostoel Quartz Red
Adviesprijs¹ 249,00 €
152,44 €