Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
JANE Vruchtensabbelaar Feeder
Momenteel uitverkocht

JANE Vruchtensabbelaar Feeder

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
15,00 €
7,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 7,01 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A069933

JANE Vruchtensabbelaar Feeder
JANE Vruchtensabbelaar Feeder

Met de vruchtensabbelaar van Jane leert je kind langzaam wennen aan vast voedsel! Er kunnen stukjes banaan, appel, aardbij of komkommmer in. Dankzij het netje gaat er niets verloren en bestaat er ook geen risico dat je kind een te groot stuk in de mond krijgt.

De netjes zijn gemakkelijk te verwisselen en met de clip kan de sabbelaar gemakkelijk aan de kleertjes van je kind vastgemaakt worden.

• Vanaf 5 maanden
• Gemakkelijk vast maken met de handige clip
• 1 reserve netje
• Netjes van 100% Nylon

Kleurkeuze niet mogelijk

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.