Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Joie Adapter voor Litetrax 4 Ramble en reiswieg
Momenteel uitverkocht

Joie Adapter voor Litetrax 4 Ramble en reiswieg

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
16,95 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A172193

Joie Adapter voor Litetrax 4 Ramble en reiswieg
Doormiddel van de adapter voor de Litetrax 4/ Litetrax 4 kan een autostoel/reiswieg snel en eenvoudig bevestigd worden.

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Joie

Joie – brengt plezier in het dagelijkse leven

Joie staat voor functioneel design en vrolijke kinderproducten, al vanaf de geboorte. Het Britse merk Joie heeft een ruim assortiment, met hoge eisen in design, techniek en veiligheid. Van kinderstoelen, autostoelen, buggy’s, reisbedjes en wipstoeltjes, Joie heeft het allemaal. De mooie producten zijn eenvoudig in gebruik, samen met Joie is het dagelijkse leven nog een stukje leuker. Ontdek al onze Joie producten hier.