KAUFMANN Achterbank-Organizer
Momenteel uitverkocht

KAUFMANN Achterbank-Organizer

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
11,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A059294

KAUFMANN Achterbank-Organizer
KAUFMANN Achterbank-Organizer
Artikelnummer: AZKFZ620

Hier bewaar je alle kinderspullen schoon en overzichtelijk. De ruime tas met kleine vakjes is ideaal voor het bewaren van alles, wat een kind onderweg nodig heeft. Twee extra tasjes voor drinkflessen. Duurzaam materiaal, dat makkelijk te onderhouden is.

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.