KAUFMANN Gordelkussen - Hello Kitty, schwarz
Momenteel uitverkocht

KAUFMANN Gordelkussen - Hello Kitty, schwarz

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 7,95 €
5,72 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,23 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A079364

KAUFMANN Gordelkussen - Hello Kitty, schwarz
Gordelkussen
Hello Kitty
Artikelnummer: HKKFZ443

Gordelkussen voor de veiligheidsgordel ondersteunt het hoofd van je kind en zorgt ervoor dat je kind comfortabel kan slapen tijdens lange autoritten.

Details:
· Materiaal: 100% Polyester
· Kleur: zwart
· Klittenbandsluiting


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.