Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
KIDDY Autostoel Guardian Pro 2 Manhattan
Momenteel uitverkocht

KIDDY Autostoel Guardian Pro 2 Manhattan

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 249,00 €
239,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A143515

KIDDY Autostoel Guardian Pro 2 Manhattan
Groep: 1/2/3, Gewicht: 9-36 kg Leeftijd: ca. 9 maanden tot ca. 12 jaar

Onze autostoelen groeien mee!

DeKiddy Guardian Pro 2 begeleidt je kind vanaf ca. 6 maanden tot en met ca. het 12e levensjaar en bespaart je het aanschaffen van een tweede autostoel, de stoel laat zich namelijk in drie verschillende dimensies verstellen. De chique allrounder voor de gehele kindertijd hebben wij in de essentiële veiligheids- en comfortvoorzieningen verder ontwikkelt. Naast het beproefde KIDDY impactkussen straalt de gepatenteerde KIDDY schokdemper.

VEILIGHEIDSKENMERKEN

ORIGINEEL KIDDY IMPACT KUSSEN
Het orginele KIDDY Impact kussen zorgt voor het "afrollen" van het lichaam bij een frontale botsing of bij plotseling hard remmen. De bij kleine kinderen zo gevoelige halswervelkolom wordt hierdoor beduidend minder belast in vergelijking met conventionele gordelsystemen. Bovendien kan het kussen ook als een soort speeltafeltje benut worden. KIDDY beveelt een gebruik van het impact kussen aan tot een maximaal gewicht van 18 kg.

KIDDY SCHOKDEMPER VAN DE 2E GENERATIE
Vanaf de tweede leeftijdscategorie worden kinderen in de auto vastgezet met een in de auto ingebouwde driepuntsgordel. Dit gordelsysteem is echter specifiek ontwikkeld voor volwassenen. Het unieke veiligheidscomponent van de Guardian Pro 2, de Kiddy schokdemper, absorbeert de energie van de driepuntsgordel die vrijkomt bij hard remmen of botsingen en beschermt zo je kind voor te hoge belasting van de gordel.

GEOPTIMALISEERDE ZIJDE GEOMETRIE
Door het nieuwe ontwerp van de beschermingscomponenten aan weerszijden van het hoofd, oefenen de high-performance materialen hun effect nog beter uit. Het hoofd en de schouders van je kleine zijn hiermee goed beschermd en beperken tegelijkertijd nauwelijks het uitzicht aan de zijkanten.

HIGH-TECH MATERIAAL
Met name het hoofd-, nek- en schouder gebied van kinderen zijn erg gevoelig, voornamelijk door het feit dat het hoofd relatief zwaarder is in vergelijking met de rest van het lichaam. Door het gebruik van het materiaal Honey Comb V2 in het bereik van het hoofd en de schouders, wordt deze kwetsbare zone bijzonder goed beschermd.

COMFORT KENMERKEN

EENVOUDIGE VERSTELBAAR (HOOGTE EN BREEDTE)
We willen het je zo makkelijk mogelijk maken! Het unieke verstelmechanisme van de KIDDY Guardian Pro autostoel maakt het mogelijk dat de hoogte en breedte van de stoel met slechts één eenvoudige handbeweging tegelijkertijd verstelbaar zijn.

SLAAPPOSITIE
De meest comfortabele positie in iedere situatie. Je kunt de stoel in enkele seconden in een liggende positie instelllen (geschikt tot en met een belasting van 18 kg). Het brede zitvlak ziet toe op een aangename en rustige slaap. Zo kun jij je goed concentreren op het verkeer terwijl je kind zich rustig ontspannen kan en tegelijkertijd perfect beveiligd is.

GEINTEGREERDE DIAGONALE GORDELGELEIDER
Dankzij de nieuwe hefboom techniek is het vast- en losmaken van de gordel nu nog gemakkelijker en veiliger.

DRIEVOUDIG VERSTELBARE ZITVLAK VERLENGING
De Guardian Pro 2 onderscheidt zich door zijn lange levensduur, omdat de stoel meegroeit met je kind. Het zitvlak is in drie lengte standen verstelbaar, dit zorgt ervoor dat je kind ook met toenemende grootte comfortabel zit.

VOUWBAAR EN UITNEEMBAAR INZET KUSSEN
Dit kussen zorgt voor een uitstekende houding en het perfecte zitcomfort. Je kind zal comfortabel zitten en van de autorit genieten. Ongeacht of jullie opweg naar een spannende familievakantie zijn of naar de supermarkt om de hoek.

ADEMEND THERMOTEX-MATERIAAL
Er is niets onaangenamer om tijdens warme zomerdagen in een stoel te zitten met kleverige kleding die ietwat nat is van zweet - Dit geldt voor volwassen en ook voor kinderen. Daarom is de Guardian Pro 2 uitgerust met het ademende thermotex materiaal op die plaatsen waar je het meeste transpireert. Het bijzondere luchtdoorlatende materiaal zorgt voor een aangename zitomgeving, ook bij de langere autoritten.

DUURZAME HOES
De in vele varianten verkrijgbare hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C (fijne was).

AFMETINGEN EN GEWICHT
Minimum breedte: 46 cm
Minimum hoogte: 65 cm
Diepte: 40 cm
Gewicht: ca. 7,5 kg

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!