Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
KIDDY Autostoel Smartfix Owl Family
Momenteel uitverkocht

KIDDY Autostoel Smartfix Owl Family

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen NL!
  • KIDDY Autostoel Smartfix Sao Paolo
  • KIDDY Autostoel Smartfix Dublin
  • KIDDY Autostoel Smartfix Shanghai
  • KIDDY Autostoel Smartfix Marrackech

Adviesprijs¹ 219,00 €
215,00 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A157878

KIDDY Autostoel Smartfix Owl Family
Groep: 2/3, Gewicht: 15-36 kg Leeftijd: ca. 3 tot ca. 12 jaar

Tussen de leeftijd van 4 tot 12 jaar, groeien kinderen ca. 4 a 5 cm per jaar. Dat betekent, dat ze ca. een halve meter groeien, tijdens het gebruik van de stoel. Door de unieke 14-voudige verstelmogelijkheden in hoogte en breedte en de 3-voudig verstelbare beenverlenging biedt de Smartfix ten alle tijden een perfecte pasvorm. In de breedte groeit de Smartfix ca. 9 cm, in de hoogte ca. 15 cm en in de diepte ca. 6 cm. Het kind zit ook bij langere ritje veilig, comfortabel en ergonomisch correct, zelfs grotere kinderen hebben voldoende bewegingsvrijheid.

De autostoel wordt met een tasje in bijpassend design geleverd.

Nieuwe Kiddy schokdemper
Vanaf de tweede leeftijdscategorie worden kinderen in de auto vastgezet met een in de auto ingebouwde driepuntsgordel. Dit gordelsysteem is echter specifiek ontwikkeld voor volwassenen. De nieuwe geometrie van de Kiddy schokdemper (KSA) en verbeterde gordelvoering voor diagonaalgordel zorgen voor een geringe belasting tijdens voorwaartse botsingen.

Optimale pasvorm
Dankzij de 14-voudig verstelbare hoofd- en schoudersteun, past de Kiddy Smartfix zich zowel in de hoogte als de breedte optimaal aan het kind aan. De zij-elementen bieden hierdoor nog betere bescherming. Dat is veilig meegroeien voor iedere levensfase van je kind!

Geoptimaliseerde zijde geometrie
Door het nieuwe ontwerp van de beschermingscomponenten aan weerszijden van het hoofd, oefenen de high-performance materialen hun effect nog beter uit. Het hoofd- en schouderbereik is bij een aanrijding van opzij optimaal beschermd. Daarbij blijft het uitzicht uit het raam voor uw kind bewaard.

Optimale pasvorm
Dankzij de 14-voudig verstelbare hoofd- en schoudersteun, past de Kiddy Smartfix zich zowel in de hoogte als de breedte optimaal aan het kind aan. De zij-elementen bieden hierdoor nog betere bescherming. Dat is veilig meegroeien voor iedere levensfase van je kind!

High tech materiaal
Met name het hoofd-, nek- en schouder gebied van kinderen zijn erg gevoelig, voornamelijk door het feit dat het hoofd relatief zwaarder is in vergelijking met de rest van het lichaam. Door het gebruik van het materiaal Honey Comb V2 in het bereik van het hoofd en de schouders, wordt deze kwetsbare zone bijzonder goed beschermd.

Kiddy k-fix connectoren
Met de KIDDY-FIX connectoren bevestig je de kinderstoel bijzonder eenvoudig aan het gestandaardiseerde ISOFIX bevestigingssysteem. Dit systeem bevindt zich in vele voertuigen (zie voertuigenlijst) en zorgt voor een starre verbinding tussen carrosserie en het kinderzitje.

Geïntegreerde diagonaal gordelgeleider
Dankzij de nieuwe hefboom techniek is het vast- en losmaken van de gordel nu nog gemakkelijker en veiliger.

Drievoudig verstelbare zitvlak verlenging
De KIDDY Smartfix onderscheidt zich door zijn lange levensduur, omdat de stoel meegroeit met je kind. Het zitvlak is in drie lengte standen verstelbaar, dit zorgt ervoor dat je kind ook met toenemende grootte comfortabel zit.

Terugtrekmechanisme
Praktisch terugtrekmechanisme voor de KIDDY K-FIX connectoren laat deze probleemloos in de stoel verdwijnen. Het kinderzitje is dan ook in auto's zonder ISOFIX-systeem te gebruiken.

Comfortabel gebruik
Met het unieke verstelmechanisme kan je met één handeling de hoogte en de breedte van het kinderzitje veranderen. De bijzonder eenvoudige zit-inbouw vermindert daarbij het risico voor een onjuiste montage en geeft je meer rust. Veilig rijden, ook wanneer het snel moet: Dat zijn de KIDDY autostoelen!

Duurzame bekleding
De in vele varianten verkrijgbare hoes is afneembaar en wasbaar op 30°C (fijne was).

Afmetingen en gewicht:
• Minimum breedte: 52 cm
• Minimum hoogte: 70 cm
• Diepte: 43 cm
• Gewicht: ca. 8 kg


Gele doorvoeringstrechters zijn niet bij de levering inbegrepen.

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!