KIDDY LED veiligheidslampjes beacon 2 (2 Stuk)
Momenteel uitverkocht

KIDDY LED veiligheidslampjes beacon 2 (2 Stuk)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A110561

KIDDY LED veiligheidslampjes beacon 2 (2 Stuk)
Mocht u een keer een mooie wandeling in de schemering willen maken of op een regenachtige en nevelige dag onderweg zijn, dan zorgen de veiligheids-lED's ervoor dat u met uw kleine lieveling niet over het hoofd gezien wordt.

Kiddy Beacon 2 wordt aan het onderstel aangebracht en kan in drie verschillende lichtstanden ingesteld worden: permanent licht, snel knipperlicht, langzaam knipperlicht.
gemaakt van flexibele, weerbestendige siliconen.

geschikt voor alle gangbare kinderwagens, rugdraagzitjes, fietsen, rugzakken, schooltassen, handtassen etc.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!