Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
KIDDY Voetenzak Windshield voor autostoel
Momenteel uitverkocht

KIDDY Voetenzak Windshield voor autostoel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,90 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A158434

KIDDY Voetenzak Windshield voor autostoel
Deze voetenzak houdt je pasgeboren baby warm en droog. De buitenbekleding van polyester is waterafstotend. De knuffelzachte binnenvoering houdt jouw kindje warm. Eenvoudig in gebruik.

Wasbaar tot 30°C

Geschikt voor alle groep 0 autostoelen van Kiddy.
• Kiddy evo-lunafix
• Kiddy Guardianfix Pro 2
• Kiddy Evolution Pro

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!