Hotline: 0800 - 722 8888 Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Kidsleep My lantern blauw nachtlamp
Momenteel uitverkocht

Kidsleep My lantern blauw nachtlamp

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
49,99 €
39,90 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 10,09 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A100036

Kidsleep My lantern blauw nachtlamp
--- Kwaliteit van Angelcare---

Lieve dromen vanaf de geboorte!
Met de My Lantern nachtlamp van het Zwitserse merk Kid'Sleep, slapen de kleinste rustig in: Een breed en zacht licht, dat tussen vier kleuren te wisselen is en waarvan de intensiteit ingesteld kan worden.

Daarbij beschikt de lamp over tonen die de baby's kennen uit hun moeders lichaam, geluiden van water en twee slaapliedjes. Na het inschakelen wordt het slaapliedje drie minuten gespeeld en schakelt dan automatisch uit.

Oudere kinderen worden blij van de "magische functie": Wanneer je de lantaarn loskoppelt van het oplaadstation schakelt het licht automatisch aan en wordt de nachtlamp de ideale begeleider op weg naar de toilet.


Details:
• Rustgevend nachtlicht
• Kleurkeuze voor het licht
• 4 inslaapgeluiden
• Lange gebruiksduur

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.