Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
-10% op kinderkamer & speelgoed!
-10% op kinderkamer & speelgoed!
Jouw kortingscode:
SALE12018
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
knorr® toys escabbo® - Badmat Vroom
Momenteel uitverkocht

knorr® toys escabbo® - Badmat Vroom

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

16,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A159181

knorr® toys escabbo® - Badmat Vroom
De set voor gegarandeerd badplezier.De mooie kleuren en designs en de Escabbo®-baddiertjes zorgen bij iedereen voor veel waterpret. De diertjes zijn hol van binnen en vullen zich gemakkelijk met water - het leegspuiten is vervolgens dolle pret!

Escabbo® vindt het belangrijk dat de producten zelfs voor de allerkleinsten geschikt zijn. Daarom geven de diertjes geen geur of kleur af. De vormen en kleuren stimuleren het grijpen en spelen - dat bevordert de motoriek en tastzin. De diertjes zullen waarschijnlijk niet lang alleen in het bad blijven, want ook daarbuiten is het super speelgoed. Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken

De figuren kunnen in warm water met een beetje zeep schoongemaakt en aansluitend gedroogd worden - op die manier kan er lang gebruik van worden gemaakt.

Details:
  • Afmetingen: 69 x 39 cm
  • Afmetingen ca. Ø 6 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden
Let op!
Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken, een eenvoudig sopje is voldoende. In de buurt van de verwarming uit laten drogen voordat ze opgeborgen worden - op die manier kan er lang gebruik van worden gemaakt.

Accessoires

Prijs
14,99 €
Prijs
10,99 €
Prijs
10,99 €
Prijs
14,99 €
Prijs
14,99 €
Prijs
12,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.