knorr® toys Poppenbuggy Sim - Heidi

knorr® toys Poppenbuggy Sim - Heidi

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 1 beschikbaar!
  • KNORRYTOYS Poppenbuggy Sim - blue flowers

18,99 €
14,76 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,23 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A181774

knorr® toys Poppenbuggy Sim - Heidi


De poppenbuggy Sim blue flowers van KNORRTOYS.COM® is ideaal voor de allerkleinsten, want hij is 42 x 27 x 55 cm groot. Een veiligheidsgordel voorkomt dat de pop uit de buggy valt.

De wagen is gemakkelijk in elkaar te klappen en neemt weinig ruimte in beslag.

    Details:
  • Afmetingen: 42 x 27 x 55 cm
  • Hoogte duwstang: 55 cm
  • Vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Laat het kind met het speelgoed nooit in de buurt van trappen of hellingen spelen. Dit speelgoed is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoeganelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


knorr® toys Poppenbuggy Sim - Heidi
18,99 €
14,76 €